Scooter helm te koop: vind de perfecte helm voor jouw scooterritten!

scooter helm te koop
02 juni 2023

Ben je op zoek naar een nieuwe scooterhelm? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan helmen voor scooterrijders, van verschillende merken en in diverse prijsklassen. Of je nu op zoek bent naar een helm met een stoere uitstraling of juist een klassiek model, bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Een goede scooterhelm is essentieel voor de veiligheid van elke scooterrijder. Het dragen van een helm kan ernstige verwondingen voorkomen in geval van een ongeval. Daarom is het belangrijk om te investeren in een kwalitatieve helm die voldoet aan de wettelijke eisen en past bij jouw persoonlijke stijl.

Ons assortiment bestaat uit helmen van verschillende merken, waaronder AGV, Shark en HJC. Deze merken staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en uitstekende bescherming. Bovendien bieden we helmen aan in diverse prijsklassen, zodat er voor elk budget wel iets te vinden is.

Naast het uiterlijk en de prijsklasse is ook de pasvorm van de helm belangrijk. Een goed passende helm zorgt namelijk voor meer comfort tijdens het rijden en biedt betere bescherming bij een ongeval. Daarom hebben wij verschillende maten en modellen beschikbaar, zodat er altijd wel een helm is die perfect past bij jouw hoofd.

Kortom, ben je op zoek naar een nieuwe scooterhelm? Bekijk dan ons assortiment online of kom langs in onze winkel om onze helmen te passen en advies te krijgen van onze deskundige medewerkers. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte helm voor jouw scooterritten!

 

5 Tips bij het kopen van een scooterhelm: waar je op moet letten

  1. Zorg ervoor dat je een helm kiest die goed past bij jouw hoofdmaat.
  2. Kies een helm met een goede ventilatie om je comfortabel te houden tijdens het rijden.
  3. Koop alleen helmen met de juiste certificering, zoals ECE22-05 of DOT-certificering.
  4. Wees voorzichtig bij het kopen van tweedehandshelmen omdat ze mogelijk al beschadigd zijn of niet aan veiligheidsnormen voldoen.
  5. Besteed tijd aan het vergelijken van verschillende helmen voordat je er eentje koopt, zodat je er zeker van bent dat je de beste keuze maakt voor jouw situatie en budget!

Zorg ervoor dat je een helm kiest die goed past bij jouw hoofdmaat.

Als je op zoek bent naar een nieuwe scooterhelm, is het belangrijk om te zorgen dat de helm goed past bij jouw hoofdmaat. Een helm die te groot of te klein is kan namelijk zorgen voor ongemak tijdens het rijden en biedt minder bescherming in geval van een ongeval.

Het is daarom aan te raden om eerst je hoofdmaat op te meten voordat je een helm gaat kopen. Dit kun je eenvoudig doen door met een meetlint de omtrek van je hoofd te meten, net boven de wenkbrauwen en over het breedste gedeelte van je achterhoofd.

Vervolgens kun je aan de hand van deze meting bepalen welke maat helm het beste bij jou past. Let er hierbij op dat verschillende merken en modellen helmen soms ook iets kunnen afwijken in maatvoering, dus het is altijd verstandig om meerdere helmen te passen voordat je tot aankoop overgaat.

Een goed passende helm biedt niet alleen meer comfort tijdens het rijden, maar ook betere bescherming bij een ongeval. Zorg er daarom voor dat je altijd een helm kiest die goed past bij jouw hoofdmaat!

Kies een helm met een goede ventilatie om je comfortabel te houden tijdens het rijden.

Een goede ventilatie is een belangrijk aspect om op te letten bij het kiezen van een scooterhelm. Tijdens het rijden kan het namelijk behoorlijk warm worden onder de helm, vooral tijdens de zomermaanden. Een helm met goede ventilatie zorgt ervoor dat de warmte en vochtigheid goed afgevoerd worden, waardoor je hoofd koel en comfortabel blijft.

Een helm met een goede ventilatie heeft vaak meerdere luchtopeningen die zorgen voor een optimale luchtstroom. Hierdoor wordt niet alleen de warmte afgevoerd, maar ook eventueel zweet dat zich ophoopt onder de helm. Dit vermindert niet alleen het ongemak tijdens het rijden, maar vermindert ook de kans op huidirritaties en andere gezondheidsproblemen.

Bij ons vind je verschillende helmen met uitstekende ventilatiesystemen, van verschillende merken en in diverse prijsklassen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van een helm die niet alleen voldoet aan jouw persoonlijke stijl, maar ook aan jouw comfortbehoeften tijdens het rijden.

Kortom, kies voor een helm met goede ventilatie om comfortabel te blijven tijdens het rijden en gezondheidsproblemen te voorkomen. Kom langs in onze winkel of bekijk ons assortiment online om onze helmen met uitstekende ventilatiesystemen te ontdekken!

Koop alleen helmen met de juiste certificering, zoals ECE22-05 of DOT-certificering.

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe scooterhelm, is het belangrijk om te letten op de juiste certificering. Een helm moet namelijk voldoen aan bepaalde veiligheidseisen om optimale bescherming te bieden tijdens het rijden.

Er zijn verschillende certificeringen voor helmen, maar de meest voorkomende zijn de ECE22-05 en DOT-certificering. Deze certificeringen garanderen dat de helm voldoet aan de Europese en Amerikaanse veiligheidsnormen en getest is op verschillende aspecten, zoals schokabsorptie en krasbestendigheid.

Het is belangrijk om alleen helmen te kopen die voorzien zijn van de juiste certificering. Helmen zonder certificering bieden namelijk niet dezelfde mate van bescherming als gecertificeerde helmen. Daarnaast kan het dragen van een niet-gecertificeerde helm leiden tot boetes of zelfs strafpunten op je rijbewijs.

Wil je er zeker van zijn dat jouw nieuwe scooterhelm voldoet aan alle veiligheidseisen? Kies dan altijd voor een helm met ECE22-05 of DOT-certificering. Zo ben je verzekerd van optimale bescherming tijdens het rijden en voorkom je mogelijke boetes of strafpunten op je rijbewijs.

Wees voorzichtig bij het kopen van tweedehandshelmen omdat ze mogelijk al beschadigd zijn of niet aan veiligheidsnormen voldoen.

Als je op zoek bent naar een scooterhelm, kan het verleidelijk zijn om te kijken naar tweedehandsopties om geld te besparen. Echter, het kopen van een tweedehands helm kan gevaarlijk zijn. Helmen zijn ontworpen om slechts één impact te weerstaan en daarna moeten ze worden vervangen. Een tweedehands helm kan al beschadigd zijn door een eerdere impact, waardoor de veiligheid van de helm in gevaar komt.

Bovendien kunnen tweedehandshelmen mogelijk niet voldoen aan de huidige veiligheidsnormen. De veiligheidsnormen voor helmen worden regelmatig bijgewerkt en oudere helmen voldoen mogelijk niet aan de huidige normen voor bescherming.

Daarom raden we aan om altijd een nieuwe scooterhelm te kopen die voldoet aan de huidige veiligheidsnormen. Dit garandeert dat je helm in goede staat is en optimale bescherming biedt tijdens het rijden op je scooter. Bespaar niet op je veiligheid en investeer in een nieuwe scooterhelm!

Besteed tijd aan het vergelijken van verschillende helmen voordat je er eentje koopt, zodat je er zeker van bent dat je de beste keuze maakt voor jouw situatie en budget!

Als je op zoek bent naar een nieuwe scooterhelm, is het belangrijk om de tijd te nemen om verschillende helmen te vergelijken voordat je er eentje koopt. Door verschillende helmen te vergelijken, kun je er zeker van zijn dat je de beste keuze maakt voor jouw situatie en budget.

Er zijn veel verschillende factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een scooterhelm. Zo is het belangrijk om te kijken naar de veiligheidskenmerken van de helm, zoals de mate van bescherming die wordt geboden en of de helm voldoet aan wettelijke eisen. Daarnaast is ook het comfort van de helm belangrijk, zoals de pasvorm en ventilatie.

Door verschillende helmen met elkaar te vergelijken, kun je een weloverwogen beslissing maken over welke helm het beste bij jou past. Het kan ook helpen om reviews en ervaringen van andere gebruikers te lezen, zodat je een beter beeld krijgt van hoe een bepaalde helm presteert in de praktijk.

Bovendien kan het vergelijken van verschillende helmen ook helpen bij het vinden van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Door prijzen en kenmerken van verschillende helmen met elkaar te vergelijken, kun je ervoor zorgen dat je niet te veel betaalt voor een helm die niet aan jouw verwachtingen voldoet.

Kortom, besteed tijd aan het vergelijken van verschillende helmen voordat je er eentje koopt. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je de beste keuze maakt voor jouw situatie en budget, en kun je veilig en comfortabel de weg op met jouw scooterhelm!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.